Гриша Ганчев джироса на Бойко Борисов акциите на ЦСКА, Сашо Диков обикаля с един грейт уол да търси джипката

Feb 16, 2021     zhelyo     8372
СОФИЯ - ЦСКА има вече нов собственик според един от възможните начини за тълкуване на ситуацията от проф. Огнян Герджиков. Драматичната ситуация по оста Литекс Тауърс - Борисова градина се отклони и към Министерския съвет.

Както е известно, вчера собственикът на "червените" Гриша Ганчев се обиди на феновете, които първо му се обидиха, че разпродава добрите играчи като полувисокопроводими автомобили на промоция към МВР.

Сега стана ясно, че контролният пакет акции е джиросан на премиера Бойко Борисов и пратен по Сашо Диков, на когото е даден служебен автомобил, така че да има по-голям шанс да открие и настигне министър-председателя, тъй като миналата година не успя.
"Да са оправя. От мен толкоз. На делиорманската гелосана мастия дава регистрация от днеска за утре за кучишките хапчита, на унез им праща фирми да им топят дългове и да им строят козирки, на майните налива в стадионите милиони, а мен тука ма оставя да издържам отбор с продажба на футболисти и ми са сърди народът. Айде да го видим като толкоз е ербап" - обяви Ганчев, готвейки се за полет към Дубай, където щял да си почине от целия тоя стрес.

Междувременно феновете се разделиха - едни пишат писма на Ганчев да прости и да се върне, други апелират Божков да вземе тима, за да натрие носовете на Борисов, Пеевски и Домусчиев, трети знаят, че само Александър Томов може да се справи без никакви пари, а четвърти се надяват най-после да се появи ново дружество на феновете, което след година-две да мине в ръцете на някой бизнесмен, защото те изнемогват и са се скарали помежду си.

Кой е собственик на ЦСКА?

Избери отговор!
Край