Трансферна бомба! Мбапе в Пирин, Кафу в Реал!

Jul 14, 2017     zhelyo     7233
КНЯЖЕЙСТВОТО, ЙЕЙ ГО КЪДЬЕЙ - Трансферната сага около бъдещето на младия нападател на Монако Килиан Мбапе придоби неочакван обрат.


Изненадващо испанският колос Реал-Мадрид пренасочи усилията си към привличането на звездата на Лудогорец Джонатан Кафу, който изнесе много силни мачове в Шампионската лига през миналия сезон, както и направи едно много силно слизане по крилото в един от двубоите на разградчани срещу силния Черно море на Гонзо.


Споменаваните суми в испанската преса са впечатляващи - двайсет куфара с пари, туба бензин и шепа каптагон за поддръжка. 
Разочарован от така стеклите се обстоятелства, Мбапе реши да почерпи опит от грешките на българските си колеги Симеон Славчев, Тодор Неделев и Влади Гаджев и да не бърза с излизане в чужбина, а да изчака "правилната оферта".


От доверен източник "Не!Новините" научиха, че трансфер на френския Антонио Вутов ще бъде осъществен чак през далечната 2028г., когато той ще премине в редиците на ОФК Пирин (Благоевград).
Договорът на французина ще бъде за 3 години със седмична заплата от 32,5 хил. британски лири, тъй като в общинския бюджет на Благоевград е заложено в Симитли да бликне нефт до пет години и правителството "Борисов 5" да бъде последното преди обявяването на премиера за шейх. 


Трансферната сума по непотвърдени данни е от порядъка на два обяда за Венци Стефанов.Ето какво сподели развълнувания за предстоящия си трансфер футболист - "Идвам в голям отбор. От дете съм фен на Драги Коцев. Надявам се да се преборим за 10-тото място и бараж за участие в евротурнирите. С нетърпение чакам да дойдат летата, в които със съотборниците се къпем на Баражо!" 


Йон Йон

Какво ще бъде най-запомнящото се изпълнение на Мбапе в Пирин?

Избери отговор!
Край