Лудогорец - Тотнъм (Предварително по минути™)

Nov 5, 2020     zhelyo     4505
Моуриньо и приятели идват за втори път по нашите земи тази есен, за да поритат мач. Предния път щяха да паднат от Локо (Пло), но купиха съдията да покаже червен картон на земеровка. Дали сега ще успеят да си гарантират реферско преимущество, след като опонент им е Лудогорец?

'Начало - Хората с фентъзито изтръпват, че Моуриньо пуска Сон и Кейн титуляри, вместо да ги пази за първенството.

'7 - Откривате, че това е първият мач на Лудогорец, който гледате от бая време насам и имат нови чужденци, но все пак разпознавате Анисе.
'18 - Деле Али е заприличал на Фелайни както по прическа, така и по принос към Тотнъм. С тази разлика, че Фелайни не е играл за шпротите.

'29 - Отборът на Лудогорец се държи като равен с равен, които ви кара да се поинтересувате от тима и да проверите в Интернет колко играчи в настоящия тим на разградчани носят името Жуниньо. Отговорът е 0, но имат Жоржиньо, Хигиньо и Сисиньо.

'40 - Пропуск за гостите, след като Серж Орие е разсеян при скоростно проникване по фланга чрез секси подсвиркване по негов адрес, идващо от ложите.

Почивка. Моуриньо си качва снимка в Инстаграм как яде солети хрус-хрус и се чувства оптимист за второто полувреме.

'51 - Гарет Бейл опитва удар от далечно разстояние, но това е практически невъзможен акт, тъй като в Разград всичко е наблизо.
'62 - Антон е Дялков.

'73 - Козмин Моци откъсва коляното на Хари Кейн и го дава на орлицата Фортуна да си играе, което причинява микроинфартки на тия с фентъзито.

'84 - 1:0! Давинсон Санчез си вкарва красив автогол, за да покаже, че Тотнъм си е Тотнъм.

Край. За наказание за негативния резултат Моуриньо кара Сон да вземе Кейн на конче и да върти обиколки 2 часа.

Ще излязат ли от групата си Лудогорец?

Избери отговор!
Край