Лудогорец - Ливърпул (Предварително по минути™)

Nov 26, 2014     zhelyo     5753
Предварителен къшей Шампионска лига ще ви разкаже ситуацията, щото сряда късно вечерта може да сте навън с приятели. Или ние може да сме, вече се объркваме с тия местоимения.

'Начало - Фабио Ешпиньо поднася чай на английските си гости, за да покаже, че е естет, а не простак, какъвто го изкараха миналата събота.

'3 - Марио Балотели го няма и гаргите в Борисовата скучаят, че няма с кого да си говорят.
'10 - Българските фенове на Ливърпул се възползват от това, че са хванали любимците си наживо и ги псуват през първите 10 минути на мача, задето без Суарес са тъп отбор.

'13 - Георги Дерменджиев дава наставления на своите футболисти да обединяват по-яростно нормалните хора в България, след като домакините допускат няколко опасни слизания на Ливърпул към вратата на Владо Стоянов.

'23 - Мачът е прекратен, след като Кубрат Пулев нахлува да изрази съмнения в ръкавиците на Миньоле.

'27 - Футболистите на Лудогорец обграждат съдията и му крещят, задето Джерард е недоволен от острите влизания на Дяков.

'38 - Нещо много интересно.
'42 - Брендън Роджърс показва фланелката си, която е с надпис: "Lubo, I'm with you. When I get sacked, I will fuck my bosses' numbers"

Почивка. Много е студено и публиката е от СДС.

'46 - Дерменджиев успява да въведе термина Родогорец и получава орден Стара планина.

'51 - Червен картон! Моци не успява да ритне за пореден път противник в глезените, решава да скопчи Рики Ламбърт и да го гризне по ахилеса. 

'59 - 0:1! Гле Джосан вкарва гол, след като към Крисия и Кубрат се присъединява Мисис България '14 и тя се опитва да разбере дали не са изгубени близнаци с Владо Стоянов и го разсейва злощастно.
'66 - Публиката на Ливърпул запява You'll never walk alone, а домакините отговарят с Боса по асфалта.

'71 - Йордан Минев се жени за топката, след като е в позиция, в която е прекалено далеч да я стреля във вратата, а не знае какво да я прави.

'78 - Продавачите на семки се чувстват на загуба заради студа и обявяват блек фрайдей, публиката се събира по входовете, за да си купи семки с 15% намаление.

'84 - Съдията не дава дузпа за Лудогорец, след като Юнес Хамза бива спънат в наказателното поле на противника. Кубрат Пулев не издържа и нахлува, нокаутира съдията и извършва патриотичен граждански арест.

'85 - Дузпата е дадена! Избира се нов съдия със жребий и това е Стойчо Младенов, който отсъжда и дузпа, но и присъжда титла на ЦСКА.
'86 - Пропуск! Капитанът на националния отбор Ивелин Попов решава да изпълни дузпата за националната кауза, пращайки топката да проучи комета в Слънчевата система дали има отскоклива повърхност.

'90 - Стойчо Младенов дава минус 3 минути продължение и свири край със задна дата.

Край.


zhelyo

Каква планета ще бъде?

Избери отговор!
Край