Лудогорец се извини на ЦСКА за ритането: Бяхме в абстиненция!

Nov 25, 2014     zhelyo     5618
КАКВА ПОРЕДНА ФУТБОЛНА ДРАМА - След като вчера ръководството на "червените" пусна 6-минутно клипче с моменти от мача ЦСКА-Лудогорец (1:1), ръководството на разградчани поднесе своите извинения.


Както е известно, футболистите на Лудогорец играха грубо, а от спорните ситуации се вижда, че са им спестени средно по 2.4 червени картона на човек за груби влизания, истерични нападки към съдията, провокации към публиката на домакините и общо селско излъчване.


"Прощавайте, колеги от ЦСКА. Не търсехме изнервен мач, в който интригите да вземат превес над футболната игра. Просто се готвехме и за мача си с Ливърпул в сряда и сме малко в абстиненция" - споделят от ръководството на футболната Lafka.
Лудогорец се извини и на публиката на ЦСКА за провокацията след изравнителния гол на разградчани, когато радващите се футболисти на гостите се събраха пред Сектор В да питат дали ако правят неприлични жестове и артикулират закани, ще получат запалка.


Според клубния лекар Жуниор Кайсара и Козмин Моци са продължили да се потят 2 дни след края на мача, а Фабио Ешпиньо едва е бил спрян да не изяде орлицата Фортуна сурова.


zhelyo

Защо Лудогорец не тичаше второто полувреме на мача с ЦСКА?

Избери отговор!
Край