Ливърпул сменя Клоп с Вили Вуцов, имали нужда от дори повече страст

Jan 20, 2016     zhelyo     4609
ЛИВЪРПУЛ - Ливърпул ще смени Юрген Клоп на треньорския пост след само няколко месеца начело на клуба. Неговият наседник ще бъде българинът Велислав Вуцов.


"Достатъчно време изчакахме, за да разберем, че няма особена разлика между Клоп и неговия предшественик Брендън Роджърс. Очаквахме пословичната страст на Клоп да вдигне момчетата, но не успя чак толкова много, а заплатата му е колкото дълговете на ЦСКА" - обясниха от ръководството на тима.


В Ливърпул бяха окрилени от идеята ексцентричният Клоп да поеме клетия им отбор, но от 8 октомври той постигна едва десет победи, седем равни и пет загуби, което са резултати, които би постигнал дори треньор без подобен имидж от сорта на Петър Хубчев.
"Вуцов е 10 пъти по-емоционален и харизматичен от Клоп. Ако с него не успеем, вече нямам идея с кого" - коментира фен на новия Тотнъм на английския футбол, който само допреди два месеца смяташе Клоп за нещо между Брад Пит, Бог и Ники Кънчев.


Междувременно стана ясно, че в Челси трябва да влезе синдик и да разпродаде автобусите от миналите сезони, за да се закрепи състоянието на отбора.


zhelyo

Кой трябва да е мениджър на Ливърпул?

Избери отговор!
Край