Кой ще спечели Световното в Катар (Предварително по минути™)

Dec 16, 2022     zhelyo     3895
Да подредим финалната четворка на този Мондиал е лека и приятна задача, почти като да дадем награда "Ференц Пушкаш" за гол на годината на Иван Гешев. Надали ще е особено заслужено, но тука е така, карай да върви. Ако сте загубили апартамента си с предните ни прогнози, сега е време да го избиете. Или да загубите и боксониерата на вашите в Исперих.

Хърватия - Mароко

Едните са от догодина в Шенген, а другите вече второ-трето поколение са в прострнството, за което се борим. И и да паднат, и да бият, пак всичко живо ще изпопребият. Хърватите пък привикнаха на хубаво, на високи постижения, на радости. Време им е да бъдат понижени до четвърти в Света и да очакваме Модрич и Ракитич да им съсипят футбола, управлявайки го с нелепи прически и чичовски хавайски ризи. 0:0 в редовното и Мароко на дузпи.
Аржентина - Франция

В България масово да подкрепяме една от двете нации може да е само, ако се изправи срещу таратор със стъргани краставици. И все пак аржентинчани са ни по-симпатични, бихме ги 1994-а, когато с Каниджата и Марадона (еврошампиони на Южна Америка) ги пръжнахме. Нека им дойде време за радост, нека Гимли от Властелина на пръстените щипне трофей, че на Костенурката нинджа ще му дойдат повече. Французойците са добри, вероятно повече от гаучосите успяват да ни продават 30-годишно замразено говеждо, ще успеят да пробутат два тегави за гледане гола на  Варан с Ориз и Кондьо, които са защитата на петлите. 2:1.

За кого сте?

Избери отговор!
Край