Откриха на Кристияно Роналдо порок на вестибуларния апарат

Jun 28, 2016     zhelyo     8477
ЕВРО ДВЕИШЕСНАЕСЕ - Лекари специалисти към националния отбор на Португалия за Евро две и шестнадесет откриха вродено увреждане във вестибуларния апарат на звездата на отбора Кристияно Роналдо.


Увреждането кара португалския нападател да губи ориентация и равновесие при доближаване до противниково наказателно поле, в следствие на което често пъти се подхлъзва и пада, като някои от неговите падания са достатъчно тежки, че могат да донесат контузия в точката за изпълнение на 11-метров наказателен удар.


Състоянието му е и причина за нервните изблици в мачовете, тъй като борбата с гравитацията често пъти е фрустрираща, макар Роналдо да е опитен футболист, който не веднъж и два пъти е успявал да остане на крака и да се прояви като футболист.
Очаква се футболистът на Реал Мадрид да бъде подложен на продължителна и интензивна терапия за отстраняване на увреждането и последваща рехабилитация.


Коментаторът във футболното студио на Българската Национална Телевизия Велизар Димитров вече е поел ангажимент да помогне на португалския национал да се възстанови напълно, както и да запази формата, с която успява да печели дузпи.


Авторът, http://bullschmeiser.blogspot.bg/

Докъде ще стигне Португалия с тоя отровен футбол?

Избери отговор!
Край