Италиспания (Предварително по минути™)

Jul 6, 2021     zhelyo     3825
Първата полуфинала на Европейското Световно е между тия два тима. Няма как да си кривим душичките и без никакви симпатии за Италия, ще кажем, че Испания са по-скучни дори от коментаторите на Диема и БНТ с техните клишета и зубърски подход по преразказване на мачовете. Само ония 5 гола срещу Словакия ни спират да призовем Румен Радев да обяви война на иберийците и да им насъска Бойко Рашков и двамата от Харвард. Но нека не се отплесваме:

'Химни - Италианският е топ 5 на националните песни, на някои дори може да им е фаворит. Докато испанският дори няма текст, изобщо за какво си говорим?

'Начало - Алваро Мората пропуска да уцели съотборника си при изпълнението на център.
'12 - Чиро Имобиле пада драматично като цената на биткойн, когато всички се съгласим, че наистина е балон и няма никаква стойност.

'23 - 0:1! Италия вкарва след хубава многоходова комбинация на Инсине сам със себе си, който само за 2 метра ходи 4000 крачки с бебешките си талантливи крачета. Чиро Имобиле става от симулирането си, за да се порадва.

'34 - Най-интересното от испанците за първото полувреме е, че Луис Енрике прилича на Калин Терзийски.

Почивка. Виждате дежурните реклами за 945 922 673-и път и отивате да повърнете.

'56 - Унай Симон спасява скуадра еспаньола от гол и Киеза се хваща за главата и вика: "Това вратарче направо си е Билбао майката от талант!"
'67 - 1:1! Жоржиньо си вкарва автогол и затвърждава впечатленията ни, че бразилците нямат много успехи на европейски първенства.

'78 - Ла фурия италиана се опитва да се окопити, като Манчини предлага по 30 лева на гол, а прокуратурата му опъва политически чадър.

'89 - 2:1! Дани Олмо вкарва изневиделица, с което всички испанки стават олмосексуални.

Край. Италия отпада и ни става малко тъжно, защото на Бонучи и Киелини им остават още максимум две европейски в кариерите.

За кой тим сте?

Избери отговор!
Край