Заради грешка в Юнайтед ще играе Лукашенко, а не Лукаку

Jul 11, 2017     zhelyo     3517
с. ОБЕДИНЕНО, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ - Отборът на Манчестър (Юнайтед) бе попарен от вестта, че поради административна грешка в редиците на тима няма да се подвизае нападателят Ромелу Лукаку.Белгийският таран на Евертън, за когото "червените дяволи" броиха н'амсиколко милиона паунда, бе представен като ново попълнение, но ядец!


Оказва се, че като отишъл старши-треньорът Моориньо в местната община да впише трансфера, там били сложили нова компютърна система и от падащото меню служителката вместо Лукаку погрешка означила Лукашенко - президентът на Беларус.
"Нема как да поправа грешката от тука. Требва за целта да звъна чак до министерството да пратат човек да бръкне в датабазата. И за такова нещо требва да подадете молба, която има триседмичен срок на одобрение и най-рано след два месеца ще го поправиме" - обяснила служителката на мениджъра на Манчестър (Юнайтед), след като той ѝ посочил грешката.


Така поне до средата на септември в атаката на тима ще се подвизава Александър Лукашенко, докато Лукаку очаква да оправят проблема в общината.


Това вдъхна надежди у крилото на Лудогорец Джоди Лукоки, че при следваща грешка може той пък да попадне в Юнайтед.
zhelyo

И ся кво правим?

Избери отговор!
Край