Франция - Исландия (Предварително по минути™)

Jul 3, 2016     zhelyo     9319
Добърденсон с последниятсон мачсон от четвъртфиналсон фазасон на Евросон. Ебати тъпата смешка, след като ние повечето завършваме на -ов, ама от нас да мине, хората обичат да се забавляват на семплите радости в живота.

'Химни - Призив за Симитли, вмъкнат успешно в мелодията на Марсилезата от ведри ирландски фенове разведрява ситуацията.

'Начало - След като са видели позитивните реакции за исландския си коментатори, българските такива коментират целия мач с истеричен фалцет.
'4 - Брадатият капитан на Исландия Гунарсон е обявен за лидера на Исландска държава и американците и руснаците се обвиняват взаимно кой го е създал..

'17 - 0:1! Юго Лорис пролет не прави, а защитата на франция е по-лежерна от шансон, което се наказва след изсипан тъч и Гилфи Сигурдсон.

'23 - Дмитри Пайе влиза в тава с ориз и скаридки и става пайеля.

'35 - В Пекин Цецка Цачева твърди, че Исландия е надраснала Австралия по успехи в европейския футбол.

Почивка. Хората се сцепват от смешки, а хората, дето мерят лицемерието в Интернет, проверяват дали са толкова, колкото срещу Англия.
'54 - Бакари Саня Армутлиева взима правата за Уил Григс е на огън и ви глобява, че си го тананикате.

'61 - Нощните вълци минават на парад и всевъзможни чичовци и лели се бият около тях, спорейки дали Русия е отпаднала или това е заслужена промоционална акция от домакините на следващото Световно.

'66 - Дузпа! Рагнар Сигурдсон издиша малко повече през носа и помита Антоан Гризман.

'67 - 1:1! Митко Пайе цели горния ъгъл и вкарва точно в пайежината.

'73 - Исландците мятат така тъчове, че е изненадващо задето на всеки три от тях не им се дава дузпа.
'81 - Еврооптимисти правят анализи как евентуално отпадане на Франция би било пагубно за реномето на Европейското, докато евроскептици искат сеир, щото модерният футбол е безвкусен качамак от пари.

'94 - Отиваме на продължения - след като на това Европейско няма много голове, поне да се играе повечко време, за да се насладите на някой друг корнер.

Първо продължение. Най-безполезното продължение във всеки един мач. Не знам защо не играят никога направо второто, вместо да ми припадат.

Второ продължение. Исландците са правили хикс с Португалия и затова Французите се прибират всички на голлинията и треперят.

Дузпи. Исландският вратар хваща две и го очакваме след 10 години да оглави техния футболен съюз, да се пропие и продриска, когато трябва да решава важни неща.
Край. Frexit.

Има ли някой, който да не е за Исландия?

Избери отговор!
Край