Фенове на Левски даряват срещу акции на клуба дрехи, зимнина, прически

Feb 24, 2015     zhelyo     3467
ул. ТОДОРЕНИ МЪПЕТИ - Феновете на Левски послушаха собственика на тима Тодор Батков за пореден път и се отзоваха на апела му да направят дарения срещу акции от любимия отбор.


Стотици "сини" симпатизанти се събраха пред офисите на клуба, желаейки да дарят кой каквото може - трайни храни за новото сомалийско попълнение, резервен чифт бельо за спортния директор, ваучер за прическа на председателя на Управителния съвет.


"Бат' Тодоре, донесъл съм ти пол'винка от домашната ракия, дай 5 акции" - весел бе фен на Левски, радващ се, че ще може да допринесе за настроението в съблекалнята след някоя победа в предстоящите мачове.
Немалко са и симпатизантите, които вместо дарения предлагат доброволчество, като например строителна работа по сектор А, пране на екипите на футболистите и дори ритане на мач на позициите, на които Стойчо Стоев чувства игрови дефицити.


Както е известно, адвокат Батков пожела да се раздели с акции на клуба, но не му се занимава това да стане през борсата, предпочитайки да ги "раздаде", записвайки всичко с молив на амбалажна хартия.


zhelyo

Какво бихте дарили на Батков?

Избери отговор!
Край