Домусчиев ще реже излишните футболисти на скрап, получава субсидия за зимни трансфери

Dec 22, 2014     zhelyo     6597
МЕЖДУ 4 ДЖИПА ОХРАНА - Собственикът на националната кауза Лудогорец Кирил Домусчиев обяви как ще се проведе зимната подготовка на тима и каква селекция ще бъде осъществена, като вестта бе отразена с патос и в захлас от кетъринговите журналисти на нацията.


Предприемачът, построил имането си едва с тия две ръце и без да разчита на нищо повече от предприемчивостта си, обяви, че ще поиска държавна субсидия за привличането на трансферните цели на треньора Георги Дерменджиев и екипа му.


"Не искам от държавата много, неповече от 3 милиона за още един ляв бек, защото ненужните играчи ще нарежа и дам на скрап като кораби. От там също ще се влеят пари в отбора" - сподели Домусчиев.
Както е известно, разградската община отпусна пореден милион за трибуна Моци, за да се отблагодари на Домусчиев за това как успява сам-самичък в тоя свят като истински либертарианец.


Междувременно Стойчо Младенов обвини Домусчиев, че винаги е залагал на подправена конкурентна среда, за да успее в начинанията си, което засегна коледната трапеза на 453-а журналисти, които веднага пожелаха на Младенов мениджъра Байдек да му донесе сносни откъм комисионни подаръци за Коледа.


zhelyo

От какви попълнения се нуждае от Лудогорец?

Избери отговор!
Край