ЦСКА се слива с Православната църква, няма да дължи данъци

Nov 26, 2015     zhelyo     16825
ПАРАКЛИСЧИ ЗА ПТИЧАНЦА - ЦСКА обяви плановете за своето оздравяване и преодоляването на многомилионните дългове към държава и футболисти с 12 минути професионален футбол в живота.


Гриша Ганчев ще пререгистрира клуба като част от Българската православна църква и той ще спре да е търговско дружество. Така ще отпаднат данъците и дълговете към НАП в размер на около 2-3 трибуни Моци.


Същевременно ЦСКА ще бъде в лоното на православието и би било грях разни лихвари, странни футболни агенти и пиявици да изискват останалите милиони, които клубът им дължи заради странни договори от времето на Титан и Томов, които родната прокуратура никога няма да разследва.
По този начин, а и заради яростното православие, демонстрирано от премиера, се очаква ЦСКА да бъде обявен за шампион на всички дивизии в родния футбол в навечерието на Рождество Христово.


Димитър Пенев ще бъде обявен за почетен патриарх, а и честно казано - той е направил много повече за българския дух отколкото няколко поколения висши духовници накуп, така че това дори не бива да е не!новина.


zhelyo


 

Това православно ли е?

Избери отговор!
Край