ЦСКА поиска отстъпки от държавата, лятната селекция щяла да е само от пенсионери

Apr 16, 2014     zhelyo     3385
БОРИСОВАТА ГРАДИНА, СОФИЯ - ЦСКА поиска отстъпки при плащането на осигуровки на служителите си и обяви планове лятната селекция след 2 месеца да бъде изцяло насочена към футболисти на преклонна възраст.


Тимът вече привлече в редиците си 83-годишния Маркиньос, а основни играчи в настоящия отбор са Валентин Илиев (72), Апостол Попов (70), Тодор Янчев (127), Емил Гъргоров (68, но изглежда на 10), Мартин Петров (89, но левият му крак е на 23), а на Армията през лятото очакват и родения през мезозойската ера Мартин Камбуров.


"Известно ви е, че част от прословутите дългове на клуба са заради неизплатени осигуровки. Ние искаме те да бъдат занулени, защото предлагаме работа на възрастните и така облекчаваме пенсионната система на страната" - обяви Александър Томов с вълшебна интонация и честни сини очи.
Относно казуса с недопускане на легенди на отбора да ползват игрищата на тренировъчната база на стадион Българска армия, от ЦСКА обявиха, че в настоящия отбор играят легенди и ако старите футболисти искат да ритат мачле, по-добре да помогнат на първия отбор. Ради Здравков от утре почва подготовка с отбора.zhelyo

Защо е смешно да си по-възрастен футболист?

Избери отговор!
Край