ЦСКА - Млади Момчета (Предварително по минути™)

Nov 26, 2020     zhelyo     3508
ЦСКА ще играе с Младите момчета от Швейцария навръх дебюта на Бруно Акрапович като треньор и Алън Пардю като Стойчо Стоилов. Ще успеят ли "червените" да постигнат първа победа в глупавата фаза на Лигава Европа?

Начало. Домакините се надяват някоя от локдаун мерките на Щаба да са объркали Феликс Мабимби и той да не играе, което се и случва. Лоран Блан, който е станал случайно главен мениджър на тима, целува генерал Мутафчийски по темето.

'9 - Али Соу изтърва гол, след това половин час търси дезинфектант, преди да се хване драматично за главата, така че да спази протоколите за анти-коронавирусна безопасност на УЕФА.
'20 - 0:1! Жан Пиер Нсаме остава насаме с вратаря Евтимов и го преодолява като чалга певица - раздяла с гаджето си. Шумно и в обятията на десетина мъже.

'31 - Публиката на ЦСКА е наела 20 театрални зали, където гледа мача, както и няколко стотин хола, събиращи по 15 души.

'42 - Коментаторът не издържа и се разхилва от името на дясното крило на Младите момчета, който се казва Ебишер.

Почивка. Акрапович призовава демони, които да се вселят в армейските играчи, за да види малко повече мъжество през второто полувреме.

'53 - Тревор Синклер измешва шестима на един дъх, след което с прецизно центриране вкарва топката в подлеза на новата линия на метрото.
'65 - Алън Пардю вече има антураж от фолк фурии, с които си танцува в ложите, за да покаже, че такова познато име неслучайно е в България.

'76 - Неиздържайки без футбол, Бойко Борисов влиза от входа за линейки и обикаля с джипа по пистата. Лайва във Facebook обаче е свален, защото не той държи правата за мача. После БНТ1 му се извинява, възстановява му видеото и му дават ваучери за БНТ Такси.

'87 - Около стадиона се натрупва тълпа от младежи с промазани якета с пухени качулки, които са решили, че Миралем Сюлеймани звучи като легендарен музикант и са дошли да си оскъсат ризите на негови хитове.

Край. ЦСКА трябва да привлече и Маурицио Почетино.

Колко са млади младите момчета?

Избери отговор!
Край