ЦСКА - Лудогорец (Предварително по минути™)

May 10, 2019     zhelyo     4744
Ще бъдат ли ЦСКА достатъчно Добри, за да катурнат Лудогорец или това ще е следващият Митов, който само е успял да подиша във врата на разградчани в заключителен спор за титла. Да видим:

Начало. Стадионът е препълнен, защото от ръководството на ЦСКА са пуснали билети за по левче с печалби по 20 лева на някои късметлийски билети, продължавайки фамозната маркетингова тенденция у нас от футбола да не се печелят пари по нормалните търговски начини.

'10 -  Съдията се юрва да вдига картон на Жанио Бикел, но от мегафона на феновете проехтява домашния му адрес и преосмисля решението си.
'21 - Моци изритва Али Соу с такава злоба, дето я няма в клипчетата с биещи се ученички, с които ни занимават в сутрешните телевизионни блокове.

'34 - Папа Франциск е останал в България, защото му е обещана нажежена атмосфера и молитва за мир. В Сектор Г е, държи 2 факли, но успокоява феновете: "Спокойно, тия 5000 лева глоба към БФС ще ги поеме Ватикана, то пак си е инвестиция в злато, ако станете шампиони"

'42 - Първи удар в очертанията на една от двете врати, като ударът идва от спойлер в Интернет на следващия епизод на Игра на тронове.

Почивка. Люпко Петрович и Димитър Пенев анализират последния епизод на Игра на тронове, разясняват го на футболистите, за да могат да спрат да го мислят и да се концентрират над футболните си задачи.

'54 - Кешерю и Бодуров провеждат спор на високо ниво, използвайки висша форма на софизъм и речников запас, пред който Шекспир би изглеждал като пелтек.
'65 - Стойчо Стоев се успокоява, че тоя път поне не е Райо Валекано, а е Бетис.

'77 - Като цяло ЦСКА владее инициативата във футбола, но головете не валят по начина, по който валя през седмицата поне.

'84 - Феновете на Лудогорец нахлуват и прекратяват мача, не можейки да търпят вече толкова мачове тимът им да не е очивидно превъзхождащ опонентите си. 

БФС трябва да решава какво да прави сега в така създалата се хулиганска атмосфера.
 

Кой ще е шампион?

Избери отговор!
Край