Аржентина - Хърватия (Предварително по минути™)

Jun 21, 2018     zhelyo     5549
И днес светът е футбол. Аржентина ще рита топка с Хърватия, което може да е скучно, но може и да е по-така. Групата изглежда интересна, защото Исландия е фаворит и другите се борят за огризките.

'Химни - Вратарят на Аржентина пак се е обърнал с гръб към Меси и му пърди за късмет.

'Начало - Хиляди хърватки стискат палци Дамагой Вида да не вкара хеттрик, защото след мача ще забременеят и детето ще трябва да се казва Дамагой.
'12 - Първо повръщане от нерви на Меси, който внезапно се оказа адски слаб футболист, нещо като по-ялова версия на Ивелин Попов, що се отнася до игра за емоционален отбор.

'24 - Марадона толкова не му пука за законите на стадиона, че си организира гей-парад в ложите.

'33 - Шиме Вршалко е захапал Меси като Татяна Дончева микрофона при гостуване на Цветанка Ризова и не го пуща за милимунда.

'42 - Меси се разревава, след като научава, че Нижни Новгород не е кръстен в чест на неговия ръст.

Почивка. Не че Аржентина няма други суперзвезди, но докато Меси е наоколо, на тях им е добре.
'50 - Хърватският Светослав Дяков Модрич се опитва да направи нещо по-интересно, но никой не му позволява да коментира вместо доайените на БНТ Едно.

'61 - Футболни спецове описват играта на двата отбора като премерена и предпазлива, но истината е, че играят стотинкаджийски, защото знаят, че един гол решава всичко.

'75 - 1:0! Меси вкарва, къса ризи, развява средни пръсти, събува си черния слип, набързо онанира на снимка на Роналдо и навърта трафик на туитер.

'83 - Голът на меси е отменен заради видео-повторение, тъй като режисьорите на футбола решават, че ще е по-смешно така.

Край. Марадона ще говори с Путин, за да се реши какъв резултат да бъде зачетен.

Какво за Меси?

Избери отговор!
Край