ЦСКА - Лудогорец (Предварително по минути™)

Apr 21, 2017     zhelyo     6572
Закриваме седмицата с предсказание за неделния случай, в който ЦСКА отново няма да бие Лудогорец, но ще има напрежение, драма, скандал и всички думи, които поставени в заглавията карат полуграмотните нашенци да правят едни глупави сайтове лидери сред онлайн информационните агенции.


'Начало - В сектор гости Ася отново е събрала близки и роднини, където в спокойна и тиха обстановка да се полюбуват на футболната игра.

'8 - 1:0! Дикторът на стадиона обявява, че е вдигната неправомерна засада на Густаво Кулма и присъжда един гол на домакините.
'17 - 0:3! Внезапна промяна на резултата, след като синдик Дора Милева продава светлинното табло на Армията на фирма, регистрирана на фирма, регистрирана на офшорка, регистрирана на златното комби на Домусчиев. 

'25 - Фракцията Грийн лейдис не е на мача, защото е на сбирка на ГЕРБ-Жени, където казват, че Цветан Цветанов щял да чете авторска поезия, а Цецка Цачева да скача на ластик.

'33 - Стамен Белчев не пропуска да каже, че по време на Великден се е молил за здраве, което автоматично се прибавя към всички други негови реплики, с които не изпъква.

'Почивка. Ангел Петричев и Жоро Игнатов от Съдебен спор гонят из ложите Гриша Ганчев, като директорът на разградския отбор твърди, че Ганчев насъсквал овена си да му изнасилва овцете, но не бил подходящата порода.

'49 - Дикторът на стадиона напомня, че факлите не се духат.
'56 - Гриша Ганчев, вече станал дясна ръка на Денерис, прелита с дракон над ложите, драконът блъвва огън и Петричев подава жалба, че домакините са го изпекли. Домакините твърдят, че Петричев така си е бил.

'62 - Лудогорец излиза с декларация до медиите и Ася и родата се прибират, за да я споделят във всички групи на Лудогорец във Фейсбук.

'70 - 0:4! На референдум в Делиормана 52% решават, че Лудогорец са реализирали още един гол. 

'79 - ООН приема резолюция, с която отхвърля резултата и го обявява за нелигитимен. Русия, Северна Корея и Перник гласуват против и обявяват готовност да пратят вежливи човечета на мача.

'88 - 0:5! След блиц-среща с Домусчиев Тръмп излиза гелосан и вече косата не му я духа вятъра и обявява, че всъщност Западът подкрепя така стеклия се резултат.
'91 - 5:5! Фракция Енимълс изпраща представител на пистата, който просто се подвиква към съдията с точния му домашен адрес и арбитърът набързо отсъжда пет гола за домакините.

Край. Пресконференцията се води от Слави Трифонов, Дерменджиев и Белчев обясняват, че всъщност са интересни хора с ярки самоличности, но досега са били подложени на цензура.

Ще има ли истинска драма или ще е рутинно?

Избери отговор!
Край