Коутиньо се връща в Ливърпул, бил жертва на телефонни измамници

Jan 9, 2018     Generala     6230
ФЕЛИПОВЦИ - След като се появиха информации, че бразилската звезда Филипе Коутиньо ще плати сам част от трансфера си в Барселона, истината се оказа малко по-различна. Играчът наистина е дал пари, но... на телефонни измамници от Ветово.

 Това са хора, неизвестни на родните власти, но за сметка на това се знае, че от 2003 година са обявени за общонационално издирване, като през годините са ограбвали възрастни хора.

Измамниците са се появявали и като победители от джакпоти в телевизионните лотарии, а също така са съдени за педофилия и са изкарали средно по над 2.5 мандата като депутати.
Поради ангажирането на голям брой полицаи и спецчасти около залавянето на шесторния убиец от Нови Искър, родните власти не могат да направят нищо и трансферът на Коутиньо засега остава блокиран.

От ръководството на каталунците са бесни и моментално са започнали преговори с някой от отборите ЦСКА за Кирил Десподов или Емил Гъргоров. Все пак се очаква развитие да има до края на януари, когато затваря трансферният прозорец.

Пипа ли я Коутиньо?

Избери отговор!
Край