Руските военни сили заловиха Бил Гейтс в подземията на индустриалната зона Азовстал

May 24, 2022     Arch Stanton     20597
МАРИУПОЛ - След като Руските сили прекъснаха всички пътища за бягство в Мариупол, украинските бойци бяха принудени да излязат от подземията на Азовстал и да се предадат.

Докато руските военни претърсвали тунелите, намерили тайно помещение, в което се укривал американският бизнес магнат Бил Гейтс. Милиардерът разработвал щам на маймунската шарка, който се предава и сред православни.

Друга информация за дейността на милиардера към момента е, че хаквал компютрите на тези руснаци, които използват пиратски уиндоус и им добавял в десния долен ъгъл на десктопа дразнеща картинка с призив да си закупят лицензирана версия. Също така са намерени десетки СИМ карти, от които са изпращани SMS-и за украинската песен на Евровизия.
Според друга информация, в тунелите е бил видян Джордж Сорос, но засега успял да се превърне в прилеп и неговото издирване продължава. В помещението, в което се укривал, са намерени десетки лаптопи с фалшиви фейсбук акаунти, от които са разпространявани фалшиви новини за президента Владимир Путин, като например, че е джудже, и че си е поставил ботокс.

Ще се ваксинирате ли против маймунска шарка?

Избери отговор!
Край