Бразилия - Мексико (Предварително по минути™)

Jul 2, 2018     zhelyo     5530
Бразилия ще играе срещу най-големите фенове на Южна Корея на Мондиал 2018. Дали повече ще чуем в ефир думата кариоки или пък думата ацтеки ще вземе превес - предстои да видим:

'Химни - 22-ма странни мъжаги грачат, а пред тях - дечурлига. И все пак е по-добро от Евровизия.

'Начало - Петела и Иво Ангелов се сражават кой да коментира, в суматохата Ути Бъчваров се впива в ефира, за да каже "черно пиперче" по адрес на Габриел Жезуш.
'11 - Неймар се е подстригал нула номер, с което талантът му се е стопил и никой не го взима насериозно, както когато беше четка за прах.

'23 - 0:1! Карлос Велоалея се шмугва в чешка уличка и покачва резултата за своите от 0 на 1!

'32 - Миранда портокал. Защото очевидно не сме на Фанта.

'40 - "Това не е онази Бразилия" е тезата, която в последните 17 минути е повторена в телевизионния ефир около 273 пъти.

Почивка. Дами мексиканят.
'49 - Лозано за малко да отбележи втори гол, но е спрян от медиите на Пеевски, които са решили, че е роднина на Лозан Панов.

'57 - Всички осъзнаваме, че щеше да е много по-яко, ако Пеле беше изпил едно шише водка, за да го наглеждаме какво прави в ложите.

'66 - На трибуните се разразява мексиканска вълна, която за мексиканците е известна просто като "ставане".

'75 - Дузпа! Неймар се строполява в пеналта на Мексиканците като крайварненско свлачище. Следват мигове на ръкомахане, видеоповторения, видеопотретвания, хвърляне на боб и накрая сълзите на Неймар убеждават съдията да свири.

'83 - 1:1! Неймар вкарва, след като Очоа му хваща ъгъла, но не и че топката е намазана със слуз от душевността на Неймар.
Продължения. Уморените играчи се отдават на симулации в наказателните полета, за да си почиват по време на ревизията на видеоповторенията.

Дузпи. Нито една дузпа не е отсъдена от VAR, което успокоява народа, че традицията не е изгубена.

Гилермо Очоа разплаква Неймар и навлеците около него, Мексико триумфира!

За кои сте?

Избери отговор!
Край