Борисов нареди: България да купи Кристиано Роналдо, тук може да е богат като Пеевски без проблеми!

Jun 20, 2017     zhelyo     6391
БАНКЯНСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ - Премиерът Бойко Борисов прочете спортните медии и нареди на Влади Горанов да задели едни 300 милиона евро, за да купи Кристиано Роналдо.


Носителят на Златната топка си търси нов отбор, след като е сърдит на Белия балет, че не са му дали по-секси цвички, твърдят запознати с модерния футбол хора, които имат ярки говорни дефекти, за да е сигурно, че са големи спецове.


Също така Роналдо има данъчни проблеми и надеждите на България са, че тук ще види данъчен рай, като за пример му е посочен Пеевски, който рязко, некакси, нали, таковата, разбираш ли се оказа зверски богат, а до оня ден имаше стар Опел Омега и се загащваше с два колана, зашити един след друг.
"Да си го имаме! Това е Кристиано Роналдо, бе!" - обосновал се Борисов на заседание на министерски съвет, на което е обсъждано защо точно ни трябва португалската звезда.


Роналдо ще може да бъде използван да рита топка за Националната кауза, да стане рекламно лице на спасената банка, дето обича да замазва очите с налети средства за спорт, или пък да бъде дубльор и каскадьор във филм за живота на детето, дето стана второ на Евровизия.


Самият Роналдо също предпочитал България, защото във Франция щели да искат да вкарва голове, а в Китай нямало пички.


zhelyo

За какво ни е Роналдо?

Избери отговор!
Край