Бензема урочасал Дешан с чародей от "Съвременна българска митология: Том Втори"

Dec 20, 2022     zhelyo     4718
ГАРАНЦИЯ - ФРАНЦИЯ - Скандал разтресе Франция, след като се оказа, че националният отбор на страната е загубил финала на Световното първенство срещу Аржентина поради магия.

"Докато не играх на първенството, имах доста време за четене. И си викам с тия очила ще е грях само да съм се снимал, та разлистих някоя и друга книжка. Една от тях беше "Съвременна българска митология: Том Втори", която е розова като миналогодишните ни екипи" - споделя звездата на Реал (Мадрид).

В книгата носителят на Златната топка за тази година се натъкнал на добричкия чародей Цвитилин, който осъществява ритуалите си в Ихтиман и се вдъхновил да използва услугите му.
"Дидие Дешан фъстък не пожела да ме върне в състава за финала. Казах му, че само с мене има шанс да бием, но той ме пренебрегна. Е, оказах се прав, но няма да споделя конкретни детайли от работата си с даровития човек" - не споделя конкретни детайли Бензема.

Въпреки това Франция се тресе, като президентът Емануел Макрон обяви, че забранява "Съвременна българска митология: Том Втори" и ако види някой по Франция с тази книга в ръце, ще го прати при баба му в Алжир, Мароко, Тунис или Сенегал. 

Какво стана?

Избери отговор!
Край