Беларус - България (Предварително по минути™)

Jun 9, 2017     zhelyo     6340
Беларус посреща България в квалификация за Световното в Русия насред Борисов Арена. Значи те могат да кръстят цел стадион, а до трибуна Моци все още нямаме потвърждение, че ще изникне сектор Боци. Не си ценим нашенското и по чужбината ни засрамват. Какво още в мача:

'Химни - Любопитен факт: В Беларуския химн се пее Вечна жыві і квітней, Беларусь!, в превод на английски това е "Live long and prosper...", демек освен трактористи, са и вулканци от Стар Трек.

'Начало - Феновете на Левски са бойкотирали БФС и масово не посещават това удобно гостуване в Беларус.
'8 - 0:1! Георги Миланов я качва на главата на Спас Делев, който с плътен удар по тревата открива резултата.

'17 - Гриша Ганчев предлага 20 чифта джапанки и стар рейс на търг за мустаците на Лукашенко.

'22 - Треньорът Крюшенко изглежда напрегнат, но и сякаш в непрестанна готовност ей сега да си отвори едно шише горилка и да се вдъхнови към обрат.

'35 - Валери Симеонов и Красимир Каракачанов нападат на резервната скамейка на домакините Игор Бурко, щото е забранен. 

Почивка. В студиото на БНТ, както винаги, е супервълнуващо, гостите говорят свежи работи и милионите зрители си оставят ходенето за тоалетна и нова бира за началото на второто полувреме.
'54 - 0:2! Грешка при изнасянето на топката от страна на халфовете на Беларус е наказана от "лъвовете" с три дни без Интернет, телевизор и фиджет спинър.

'55 - Коментаторът по БНТ отбелязва, че няма много поводи да се гордее Гордейчук, който е изгубил лековато топката, тъй като се опитал да хитрува.

'68 - Протестиращи привърженици на Левски все пак влизат на стадиона, но заварват фенове на ЦСКА, напълно лицензирани срещу 8 милиона лева. Фенове на Лудогорец гледат сеир и си поръчват още кренвирши на Ася.

'76 - 0:3! Кирил Десподов отбелязва при дебюта си за националния отбор и отново ни в клин, ни в ръкав показва фланелката копи-пейст на Балотелата с надпис "защо все аз?"

'83 - Петър Хубчев продължава да изглежда тревожно, сякаш през целия мач е мислил дали не е забравил пусната фурната вкъщи на излизане.
Край. Неслучайно специализирахме баражи в първенството - засилваме се натам.

Ще се класираме ли за Русия?

Избери отговор!
Край