Арсенал - Челси (Предварително по минути™)

Aug 20, 2021     zhelyo     2785
След проспиването на факта, че миналата седмица английското почна и греха да не се предскаже по грешен начин Тотнъм-Сити, сега ще се навакса със следващото зрелище из Северен Лондон. Да проследим в захлас:

'Начало - Нападателите на Арсенал Обамеянг и Лаказет са болни и не играят, но в атака двамата заменя Кирил Петков, защото има двойно гражданство и е регистриран дважди.

'13 - 0:1! Ромелу Лукаку открива головата си сметка за Челси, след като в предния си престой не успя. VAR обаче поне временно му я закрива поради засада.
'24 - Бразилското острие на артилерстите Мартинели прави мощен пробив, минава двама, трима, излиза сам срещу вратаря Менди и се усеща, че много бързо трябва да остави геймпада и да отиде на стадиона, защото истинският мач е почнал, а ще си доиграе после на плейстейшъна.

'35 - 0:1! Лукаку вече наистина открива сметката на свое име, след като пробива защитата на домакините, така както канадски шпионин пробива родното правителство.

Почивка. Мигел Артета казва на играчите си, че не е доволен от това, което вижда и би желал да победят, а не да загубят в този мач.

'46 - Футболистите на Арсенал изглеждат силно мотивирани и нахъсани да се върнат в мача, като центрират топката няколко пъти към противниковото наказателно поле.

'57 - 0:2! Лукаку пак вкарва, за да продължи да ги е яд манчестърюнайтедци, че го разкараха преди и от яд си разплитат чалмите.
'68 - Арсенал мята много остро тъч в половината на гостите и хвърля домакинските фенове в екстаз и надежда да видят нещо по-така от своите.

'79 - 0:3! Щом и Тимо Вернер вкарва, значи нещата са категорични.

Край. Ива Митева прави комисия за написването на осъдителна декларация за насилието срещу Арсенал.

Наистина ли Челси са толкова добре и Арсенал толко зле.

Избери отговор!
Край