Мондиал 2030 в Балканските държави и какво ще се случи на него (Предварително по минути™)

Nov 7, 2018     Бат Цецо Ушите     5226
Ето малко highlights в аванс:


- На откриването Руските национали, които ще откриват с домакина България, кацат на летище София – Терминал 1. На Терминал 2 са пуснати катарски туристи без митнически контрол и тече вътрешна проверка…

Поради липсата на всякакви табели за новия национален стадион и облъчване от гадните американци на GPS системата, руските национали попадат насред кръчмата в село Бусманци. Поръчват се 15 шкембета, 10 шишета водка Стандарт, 6 буркана кисели краставички, 5 спържи и 5 шопски салати. Капитанът на Сборная решава да откаже мача, защото „На тия българите сме им помагали през 1877, ама са нещо неблагодарни”
В този момент нищо неподозиращите домакини и премиерът, 71-годишният Борисиев 8-ми мандат открива 1/3 от стадиона в Горни Богров. За да не връщаме фондовете. "Ако бяха комунистите и толкоз нямаше да има". Корнелия Нинова уринира от яд и хвърля катетъра си от кон.

Папи Ханс пее на откриването с тениска, с лика на Роби Уилямс, показващ среден пръст на Мондиал 2018. "Просто ШОТО МИ Е ИДОЛ”
Крисия, около 30 годишна, забива хита си „Ще бъде детска планета”, акомпанирана от младите надежди на родната естрада, Хасан и Ибрахим Аргирови.

Мач така и не се провежда, но Бойко Борисов отбелязва като огромен ръст на БВП-то пиянските изпълнения на руските национали и английските туристи, които все още очакват Брекзит. 

Вторият мач се провежда на стадиона в Пирот, защото само дотам магистралата не е дупка до дупка. Откриват Лепа Брена и холограма на Горан Брегович, който не е починал, но е заседнал на Бузлуджа.

Бразилските национали са се отдали на мятане на салфетки и ядене на плескавици в местната кръчма, под ръководството на 135 килограмовия си треньор – Луиш Назарио де Лима - Роналдо. Към края на пиршеството щабът на японския национален отбор и техните фенове минават да заметат салфетките…..
Австралийските фенове са в бурен екстаз, как не са единствените идиоти печатащи валутата си на пластмаса и се побратимяват официално и завинаги с Румъния. 

Кой ще е шампион?

Избери отговор!
Край