Живот, удължен с гледане на гърди, вероятно символизира малък пенис

Aug 8, 2014     zhelyo     9348
Следният текст съдържа елементи на продуктово позициониране от condomania.bg, от където може да си купите съвсем истински неща с истинските си пари. 

ИНТЕРНЕТ
- Учени от Копулационния университет в Радомир направиха контрапроучване на популярната теза на немски учени, че гледането в женски гърди удължавало живота. Нашенците достигнаха до потискащ детайл - пенисът на хората, удължаващи живота си със зяпане, бил по-малък от на тези, дето пипат.


"Да, 10-минутно гледане на гърди удължава живота с няколко години. Но и удължава агонията. Само пениса не удължава и той си остава все тъй непотребен" - споделят учените от КУР.
Според учените мъжете, които не само гледат, но и пипат, може да не удължат живота си много, но го осмислят, а осмислят и наличието на гърди у дамите, тъй като те поначало не печелели особено, ако някой само зяпа.


В изследването си учените не са взели предвид случаите, когато гледането/пипането на гърдите на гадже на мутра се отразяват върху продължителността на живота, нито на дължината на пениса на съответната мутра, когато ви строши гръбнака на три места.


Разбира се от Копулационния университет в Радомир припомниха свое старо проучване, според което тезата, че "размерът няма значение" удължава живота с 60 години на сухо или поне така се усещал животът без секс - протяжно и безинтересно.


zhelyo

Колко пенис имате?

Избери отговор!
Край