Жена не иска още развод заради умението на мъжа ѝ да реди багажа в колата

Jul 21, 2023     zhelyo     3087
НАДЕЖДА - Столичанка е решила отново да отложи развода си, след като видяла как за поредно лято съпругът ѝ успява да подреди всичкия им багаж в колата за лятната им почивка.

"Просто си припомних онези времена, когато между нас любовта пламтеше, а той със същата усърдност пъхаше и тъпчеше на задната седалка на колата" - размечтана е 48-годишната Летисия Карабангюзлиева-Рейгън, която подчертава, че мъжът ѝ си е софиянец от Каспичан и Рейгън си го е измислила тя, за да е по-лесно да я намират приятели във Facebook.

"Горкият за нищичко не става вече, но така добре намести дъската за гладене между 3 сака, хладилната чанта, самовара и мултитемпературния охладител за вино и пастърма, че ще му дам още година, па дано не ме хване междувременно, че му захождам с един негов бивш колега на име Станимир" - искрена е дамата.
Самият съпруг Станю Карабангюзлиев отказа коментар, защото пожела да тръгнат по-бързо, преди да стане жега и да трябва да пуска климатика, което значело да не може да вдигне над 110 на магистралата.

На морето Летисия не очаква много от Станю, освен да я маже с 50-ти фактор и след това да не хърка много, като се напие с мастика, за да не я излага пред останалите плажуващи.

Кой реди багажа при вас?

Избери отговор!
Край