Румен Радев иска на всеки снаряд за украинците да даваме шише ракия на руснаците

Jul 11, 2023     zhelyo     3759
ПОХОТ ЗА МИР - Държавният глава Румен Радев за пореден път пусна в небето гълъба на мира, като този път това стана под формата на идея. 

Държавният глава обяви, че не може да спре слугуващото на чужди интереси правителство да изпраща въоръжение на украинската армия, но призова национално отговорните българи да компенсират руската страна, за да спре Дмитрий Медведев да заплашва с ядрени атаки по източноевропейски АЕЦ като тази в Козлодуй.

"Събрахте средства за пилон, време е да изпратим и своето течно извинене на руската страна задето живеем в такава завладяна държава. Нека за всеки куршум, снаряд или калашник, който предателите пращат на Украйна, да защитим българския интерес и да пратим по шише ракия на Русия" - предлага Радев.
Идеята бе адмирирана от кръгове, надяващите са да получат тлъст процент от посредничеството при ракиените сделки с руснаците, така както получиха и при досегашните доставки на оръжия за Украйна, които официално се водеха към трети страни.

Той призова национално отговорни бизнесмени, граждани и смели ръководители на държавни предприятия да дарят средства, джибри и бутилки, за да може българите да покажат, че признателността им към руснаците е твечна.

Критиците на Радев веднага откриха опорни точки, обвинявайки го че така ще остави народа без запаси от ракия за предстоящите зимни месеци, с което цели допълнително нажежаване на политическата обстановка и дестабилизиране на правителството.

Достатъчно балансирани ли ще сме така?

Избери отговор!
Край