Учени: Токсичните връзки траят повече, когато си делкате наема

Aug 30, 2021     Лотар Хазартчук     6899
МЛАДИТЕ ОТРИЧАТ, НО... - Токсичните връзки траят повече, когато са базирани на взаимен икономически интерес. Това установиха учени от университета във Враца.

Интересът за такова изследване бил породен в следствие на чуденето защо хора, които очевидно не могат да се понасят, карат се на всяка четна минута и не правят секс с месеци, все още са заедно.

Според участниците, върху които е базирано изследването, любовта трябвало да бъде тежка, гадна и непоносима, защото само това означава, че тя е истинска.
В нито един момент, обаче, мъжете в това изследване не признават, че всъщност искат да спестят 300 лева от наема, за да могат да си цъкат казино с по-голям начален капитал, да купуват сезонни карти на фалиращи спортни клубове и да покриват разходите по всички onlyfans акаунти, към които са се абонирали.

Дамите, от своя страна, също предпочитали да мразят човека, с когото живеят, но да инвестират спестените от наем пари в криптовалута, за която им е споменал любовникът им.

"Като се приберем от работа не си говорим, но съм чела в Инстаграм, че това означава пълноценна и здрава връзка. Освен това все още не съм намерила нов съквартирант, с когото пред нашите приятели да го играем двойка и да се обичаме по сторитата, затова предпочитам да остана с Макавей, докато не открия следващата си голяма любов" - споделя 27-годишната Живка, която от 6 години живее в София и успява да се справя благодарение на такива финансово-изгодни решения.

"Някои от приятелките ми ме разбират и когато ходим на екскурзийки по женски си мълчим какво правим там, защото и техните разходи не са ниски и тук за една нощувка с фитнес-инструктора от Гърция да почна да обикалям по огледи не си струва."

Някои от учените в това изследване си направиха равносметка и за своето пребиваване с човека до себе си и достигнаха да заключението, че и Враца е скъп град за живеене.

Колко години вече отричаш, че си в ужасно токсична връзка?

Избери отговор!
Край