Светът не бил толкова объркан и ужасен, всички сме в сън на дете с колики

May 16, 2014     zhelyo     3384
МАЛКО КРЕВАТЧЕ С ЧАРШАФИ НА ЖИВОТНИ - Цивилизацията, която упорито се опълчва на интелигентността, все още е извезана от зверства и глад, а скоро ще се и удави заради собствената си нечистоплътна жажда за енергия, всъщност е сън на малко дете с болки в корема.


3-годишният Милчо от с. Доспеи в момента сънува, че хората мислят първично, въпреки уроците на историята и предполагаемите поуки от нея, а образовани хора се държат като удивителни глупаци и се връзват на политически популизъм.


Кошмарите на детето не са свързани само с България, като коликите на малчугана водят съня му към безпричинни военни конфликти, изтребване на животински видове и прахосване на покъртителни бюджети за превръщането на спортни състезания в безвкусен кич.
"Само ако на Милчо майка му му беше разтрила корема преди сън, сега сигурно щяхме да имаме по 1000 еврони пенсия" - скандализирани бяха пенсионерки.


Когато Милчо се събуди, учени предполагат два варианта - или няма да ни има, а светът на Милчо ще е симпатичен и логичен, или ще ни има и ще се окаже, че ние само сме се надявали цялата тази помия да е сън на дете с колики. 


zhelyo по идея на синьокракото буби

В кошмар ли се намираме?

Избери отговор!
Край