Следващият Сървайвър ще е на родна земя

Oct 23, 2009     zhelyo     3104
Заради икономическата криза продуцентите на Сървайвър решиха да променят формата с цел намаляване на разходите. Също така те ще внесат и сериозни промени в правилата, с цел привличане на по-голяма аудитория.

 

Най-вероятното място на провеждането на новият формат ще бъде квартал Факултета, понеже обстановката се приближава максимално до тази на амазонската джунгла.
 

\"Ами прилича си, не знаеш местния език, нравите, не знаеш какво от къде може да ти налети, а стъмни ли се, нещата стават наистина страшни\" - каза продуцентът на новия формат за НЕ!НОВИНИТЕ.

 

Типично в стила на Сървайвър участниците ще бъдат оставени сами по средата на дивото без охрана и помощ отвън. За разлика от другите серии, тук те няма да бъдат разделяни на отбор \"Ягодка\" и отбор \"Черешка\", а всеки участник ще се бори сам за себе си. Другата новост е, че водещият ще бъде на поне 20 километра от участниците, понеже продуцентите не са намерили нито един желаещ.

 
Със същия проблем са се сблъскали и при намиране на операторски екип, за това участниците ще бъдат наблюдавани от 120 предварително монтирани камери. Първоначално камерите били стандартни, но след първата вечер са се превърнали в безжични.

 

Въпреки, че основната задача е най-обикновено физическо оцеляване, продуцентите са предвидили и серия от предизвикателства, които при спечелване ще носят награда за неприкосновеност. Самата награда е привилегията да се прекара една спокойна сигурна нощ в самостоятелна килия в районното.

 

Въпреки нежеланието на продуцентите да разкрият детайли около  задачите, ние все пак успяхме да научим някои от тях.
 

Първата и една от най-лесните задачи е наречена \"Ощипи и побегни\". За целта участник трябва да отиде на сватба и да ощипе булката (или булките) най-демонстративно по долните задни части и да каже на висок глас \"Ех машала, как си се стегнала, преди 1 година не беше така\".

 

Втората задача изисква тактика и планиране. За целта в произволен контейнер ще бъде оставен стар бойлер. Целта е участникът да го открие и първи да го занесе в пункта за изкупуване. Разрешено е използването на всякаква помощ и подръчни средства.

 
Третата задача е взаимствана от филма \"Умирай трудно\", по-известен сред местното население като \"Зорлем патлъдъ\". Участник трябва да се съблече само по бельо, да сложи еднокилограмов златен ланец на врата си, да носи надпис, написан на местният език гласящ \"Аз съм бял и съм завършил 3-ти клас, яд ли те е\" и в този си вид да прекоси Факултето малко преди стъмване.

 

Следващата задача, в случай, че има останали участници, ще изисква сериозни физически сили. В нея участникът ще си партнира с местните и ще участва в акция по преместване на ненужни железопътни релси от линията. В края на задачата продуцентите обещават да разкрият тайната как 10-годишно местно дете (наричани на местен език чаве) може само да пренесе 4 тонна релса на разстояние 3 километра за по-малко от 20 минути.

 

Записването за новия сезон започна и продуцентите са силно изненадани от броя на хората изявили желание за участие. За сега е само 1, представил с псевдонима ХХ СС, и е попитал дали може да си вземе бялата качулка и факлата.gatakka

Край