Секси код за отстъпка за любителите на науката, които държат да излизат от вкъщи

Nov 6, 2023     zhelyo     1868
RATIO - Хората с интерес към науката, които същевременно не прекарват уикенда си, играейки компютърни игри по пижама вкъщи, се случиха на топ оферта за тази събота, 11 ноември.

С код nenovinite те ще могат да вземат 5 лв отстъпка от цената на Final и Special price билетите на ratio.bg/fall, където да чуят щури неща за своя мозък, за какво човечечството ползва звездите, как AI ще ни сбърка хубавата медийна среда и нещо за океаните, което е дъното на любопитните теми и за това го изброяваме на последно място, защото всъщност никой не знае от какъв зор има океани.

Със спестените от билети пари и натрупания мозък след събитието се очаква любознателните късметлии да се разкършат в кварталното казино, където да преброят петте тестета на блекджека и да изсмучат поне по литър безплатен блек рам, преди да си легнат обогатени всячески.
"Не можеше ли тази среща да е просто e-mail?" - попита човек, на когото не му се разкарва, ако не е до кръчма с много ракия в нея.

"Да, може, помислили сме и за вас, не излизайте сред хора, ако си имате предостатъчно стрес и вкъщи" - бе зарадван с любезен отговор, тъй като събитието има и възможност да бъде проследено по виртуален, а не по въздушно капков път

Ще идете ли?

Избери отговор!
Край