Иво Христов бил роботът Марвин от Пътеводител на галактическия стопаджия, иска всички да се самоубием

Nov 9, 2017     zhelyo     4120
НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - Професорът по социопатия от парламентарната група на БСП Иво Христов се оказа всъщност дегизираният робот Марвин, параноидният андроид.

Високоинтелигентният и още по-високодепресиран изкуствен интелект от фантастичната поредица Пътеводител на галактическия стопаджия се е предрешил като навъсен интелектуалец, алергичен към оптимизма и отказващ да търси красотата по света.

Името на Христов нашумя през последните дни, след като обяви 80% от българите за дебили, които не могат да се подпишат. Познати на социолога твърдят, че той смята и другите 20% за дебили, въпреки че могат да се подпишат.
"Аз съм 50 000 пъти по-интелигентен от човека. И 30 милиарда пъти по-интелигентен от матрак. Депресиращи сте ми. Станах депутат, за да имам трибуна да говоря тегави неща, за да се самоубиете масово" - споделя Иво Христов - Марвин.

"Сталин също е дебил, не ме разбирайте погрешно. Но аз адмирирам всеки дебил, редуцирал значително наличието на дебили в Галактиката" - изпадна в еуфорична депресия Иво Христов и отиде да изиграе скеч в ролята на Шишо Бакшишо.

 

Дебил ли сте?

Избери отговор!
Край