Литературен преглед: Пеевски издава автобиографичната книга Моят съксес

Nov 1, 2017     Andy     4064
Х-Л БУРЖ АЛ БЕРЛИН - Най-големият големец от ДПС Делян Пеевски издава първа по рода си автобиографична книга, която се очертава като най-касовото четиво за млади български предприемачи, излизало на пазара досега.

Книгата ще носи гръмкото заглавие Моят съксес и ще отгръща пиперливи и прелюбопитни истории от детството му, през първият бизнес, катарзиса му, та до днешни дни.

Как един сополанко със стар Опел от невзрачния Югозападен университет прави първите си стъпки като предприемач, директор на пристанище, следовател, шеф на агенция и зам.-министър, за да осъществи популярната вече по цял свят "българска мечта"?
Как ентусиазмът по неговия небивал успех събра хиляди фенове по софийските жълти павета през 2013г.? Ще позволи ли на световната конспирация в лицето на Сорос и Костов да го спре да залови мустакатия бос от Белград?

На тези и множество други въпроси, ще получите отговор в Моят съксес, която излиза следващата седмица и ще се разпространява в мрежата на Лафка, всяка вестникарска бутка, бензиностанциите, Техномаркет и всичко друго, притежавано от находчивия предприемач, следовател и депутат.

"Той е човекът-оркестър, истинско вдъхновение.Опитвам се да вървя по неговите стъпки, но досега само съм участвал в купуване на гласове и други дреболии. Пеевски вдъхновява цяло ново предприемаческо поколение", възкликна ентусиазиран стартъпер с друга фиктивна диплома от ЮЗУ.

Ще преуспее ли още Пеевски?

Избери отговор!
Край