НАТФИС с нови специалности: Водещ на лотария, рекламно лице, конферансие за празник на фирма или град

Nov 29, 2017     zhelyo     9977
НАТФИС - Малко преди малките балове (8-ми декември), НАТФИС реши да гръмне с новината, че въвежда нови артистични специалности в своята образователна програма.

Новите специалности ще се казват съответно Хазартно водене, Конферансиално майсторство и Рекламиране на банки, мобилни оператори и прахове за пране, като се очаква тези специалности да бъдат най-желани от кандидат-студентите заради това, че единствено те носят пари за повечето актьори.

"Ще обучаваме водещи на лотарии, конферансиета на градски/селски празници и фирмени партита. Това ще възвърне величието на академията" - бе категоричен човек, излязал от представление на Теди Москов, вдъхновил се някак неточно както режисьорът може би е желал.
В театралните среди с носталгия си спомнят годините, когато кандидатите за актьори са извивали опашки, дълги до НДК. Запитани какво мислят за новите специалности, случайни професори на по двайсет години казаха:

"Ами, университетите трябва да се съобразяват с тва, което е. Има най-много работа за водещи на лотария и там кво беше, начи на тва да ги учат."

Македонски

Кое е най-перспективно за един талантлив актьор?

Избери отговор!
Край