МЗ ни подарява TV-концерт по време на новия локдаун с изпълнения на талисманите Сертификатя и Здравко

Oct 20, 2021     zhelyo     3773
ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ - "Няма място за паника". Под такъв надслов Министерството на здравето ще ободри националния дух в навечерието на новия локдаун, който ще остави нацията без мол, кръчма и обществена баня.

Две маскирани легенди на родната музикална сцена ще се превъплътят в новите талисмани за борба с коронавируса - Сертификатя и Здравко, като ще има игра с награди за тези, които успеят да отгатнат кои истински личности се крият за тях.

От институцията са убедени, че концертът ще бъде черешката на тортата в комуникационната кампания по време на пандемията и ще повиши неимоверно доверието в МЗ, ваксините и спазването на наложените мерки.
"Дано сега, когато хората прекарат малко време вкъщи насаме, благодарение на нашата брилянтна кампания, да се замислят и да се ваксинират, за да може да изпратим COVID-19 в миналото и да се върнем към старото нормално" - обяви министър Кацаров, който дори не беше возен в джипка, за да се изравни толкова бързо с предшествениците си.

Както е известно, несертифицираните българи са 8 милиона и тяхното недоверие към ваксините и изобщо към опасността от вируса, бе системно оборвано с разумни мерки, добра комуникация и отстояване на понякога непопулярни позиции от обществени и политически лидери.

Ще си сложите ли ваксина?

Избери отговор!
Край