Хипстъри измислиха ръчно направен изкуствен интелект със 100% био съставки

May 30, 2024     zhelyo     1573
КОУЪРКИНГ СПЕЙС "РАБОТИЛНИДЖИЙНИЦА" - Група идеалистични хипстъри представиха своето последно творение: "Крафт изкуствен интелект".

Изработен изцяло от естествени материали като вода, протеини, липиди, въглеводороди и неорганични соли,този ръчно изработен мозък предлага всички предимства на модерните технологии, но без дигиталната зависимост.

Изключително амбициозният проект, стартиран в уъркспейс от типа на дюкяна, цели да покаже, че интелектът е възможен изключително и само с природни съставки.
"Това е AI, който можеш да чувстваш, да миришеш, дори да хапнеш, ако си достатъчно смел и не си веган", коментира един от създателите, докато нежно подреждаше синапси във формата на невронна мрежа.

Крафт изкуственият интелект е проектиран да функционира без електричество, като вместо това използва старинни методи като използване на енергия от храна преобразувана от стомах и доставена чрез кръвоносна система.

Изкуственият интелект от 100% био съставки обаче е с доста лимитирани способности. От изчисление на сложни математически формули до водене на задълбочени философски дискусии, крафт AI може предимно да предлага тъп поглед и вдигане на рамене.

"Ще го научим да ползва другия AI, за по-добри резултати."

Какъв изкуствен интелект обичате?

Избери отговор!
Край