Уважаван руски екзорсист идва за Паметника на Съветската армия

May 13, 2014     zhelyo     3900
ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ - Подложения на полемики и атаки с боя монумент, възхваляващ Съветската армия, навлязла в България по време на Втората световна война, така освобождавайки едни и окупирайки други, ще бъде "лекуван" от екзорсист.


"В духа на прогресивная Рус ние ще излекуваме ПСА с екзорсист. Очакваме утре от Петербург да долети знаменития лечител Макиавей Яршин, който е излекувал стотици хора от деградивното влияние на Запада" - споделя с възторг приятелка №1 на Русия у нас Светлана Шаренкова.


С ритуала се очаква пеметникът да има по-чиста аура и православно-чародейският щит да го пази от по-нататъшни провокации.
Екзорсистът Яршин ще има среща и с руски матриоти у нас, като ще им направи пречистване от толерастлък, от влиянията на красивите и умните, от влиянията на сирийците, от влиянията на брадатите жени и от чуждите, неруски колониални хранителни вериги.


Разбира се, всичко е бъде отразено от медиите безкритично, защото кои са те да търсят истината и да не вярват на всякакви шарлатани.


zhelyo

Каква е активността при провеждането на този въпрос?

Избери отговор!
Край