Български псевдоучени откриха паметта на ракията

Jan 6, 2014     zhelyo     6251
Ракията, също като водата, има своята памет. Това разкритие направиха родна група ведри псевдоучени, които са с 64% по-добри от международните си колеги, защото надали ще основат индустрия за милиони на недостоверната си хипотеза.


Алкохолната напитка няма характеристиките на водата, които я правят основна в размиването до буквално нищо на активни съставки и получаването на хомеопатията - ракията просто забавя, но не забравя, твърдят родните псевдоучени.


Ракията се влияела от емоциите, говора и миризмата на пиещия я, като омеквала при искрено казване на наздраве и ставала по-силна при усещане на досада в гласа му, за да засили ефекта си да кара хората да са по-търпими към простоватички събеседници.
"Молекулярно ракията си е ракия, ама електроните ѝ трептят различно, ако тя чуе да се оплакваш от тъщата си или да пееш. Има тъжна, има и весела ракия" - твърдят псевдоучените ни, които се заклеха да не си капнат повече, ако се опитат да измислят някакви алтернативни медицини от теорията си.


Една от теориите на учените за природата на ракията да се влияе и помни е, че тя черпи от паметта на пиещия я, който пък губел тези си свойства край нея.


zhelyo

 

Колко килобайта от живота си сте отдали на ракията?

Избери отговор!
Край