Британските учени без нови открития вече втора седмица

Aug 10, 2017     грую     6317
KCNA - Американски учени от Института по наука заради самата наука съобщиха на сензационна пресконференция, че британските им колеги не са правили значими нови открития в областта на лечението на рак, СПИН, суперхраните, уфологията и секс иновациите вече в продължение на две седмици.


На този етап екипът не е в състояние да определи дали временната академична суша се дължи на тотално изчерпване на научния инструментариум или на евтините пакети за британци в Слънчев бряг.


Анонимни независими изследователи коментират, че проблемът е следствие на Брекзит и санкциите срещу Русия, а коментатори в интернет подозират, че католическата църква стои зад научния саботаж.
В отговор от синдикатите на британските учени излязоха с протестна нота и пиха чай след това. 


В резултат на това редица световни таблоиди, а и откровени български парцали, бяха изправени пред предизвикателството да намерят друга псевдоинформация, с която да запълват специално посветените си на не!ука рубрики, като например съвсем актуални пикантности от интимния живот на лейди Даяна и принц Чарлз, последни снимки на Лили Иванова без грим и мемоари от златните години на социализма.

Защо учените от Великобритания не произвеждат вече шокове?

Избери отговор!
Край