Бонус: СУ запълва свободните си места с майките на тези, които не могат да се запишат сами

Sep 27, 2016     zhelyo     49754
764 КЛАСИРАНЕ - Ръководството на Софийския университет изобрети вълнуващ план за запълването на незаетите от новоприети студенти около 40 милиона места в разнообразните специалности, отлагащи с около петилетка започването на работа в call-центровете.


Най-реномираното висше учебно заведение и прилежащата му база от лавки и столове ще запълнят местата си с промоционални оферти към майките, дошли да запишат некадърните си и неоправни деца.


"Бъдете по-близо до потомството си! Не го оставяйте да ви се изплъзне и да се отрака на самостоятелен живот!" - призовават от СУ към загрижените родителки, попълващи документи и търсещи на коя опашка да се наредят, мълчаливо следвани от същество с празен поглед, чийто живот през последната година е минал по ходене на уроци и спане в терариум.
Както е известно, образователните институции у нас продължават упорито да предоставят хиляди места за непрактични специалности, за които се учи по 4, вместо по 3 години, за да получават държавни субсидии, понеже тука е така.


"Образованието ни е най-демократичното в света. Каквото и да завършат при нас, студентите ни после работят еднакви неща!" - гордеят се ректорите на родните университети, събрали се да полеят приема на поредната порция на малко чалгичка.


zhelyo

Къде да настаняват майките?

Избери отговор!
Край