Безглутеновите хомеопатични веган-мартеници станаха хит на пазара

Feb 27, 2017     zhelyo     56181
НЕ МОЖЕТЕ ДА МИНЕТЕ ПО УЛИЦИТЕ ОТ ТИЯ МАСИЧКИ И ЩАНДЧЕТА - Търговците на мартеници тази година удариха кьоравото, а и малоумното, след като наложиха на пазара нов тренд.


Безглутеновите хомеопатични веган-мартеници се продават, както топлият хляб се продаваше, преди да се наложи продаването на твърд, отвратителен, скъп хляб, приличащ на кръстоска между тухла и лайно.


Мартениците са изготвени благодарение на най-новите тенденции в паметта на вода от растителна вълна на лимецова основа, но без глутен. Именно заради фината си изработка една обикновена такава мартеничка за ръката струва около 73 лева.
"Ако продавам 5 такива мартеници на ден, за седмица ще направя повече пари, отколкото съм направил за всичките години, в които на такава сергийка продавам сурвачки, мартеници, балони за свети валентин, цветя за осми март, елхички и семки преди мачове" - споделя търговец, заграбил тротоар като настоящ американски президент п***а.


На голяма популярност се радват най-вече мартениците, в които Пижо и Пенда не са обременени с полови квалификации и може да бъдат с до 14 подполови разновидности всяка.


zhelyo

Какъв е бюджетът ви за мартеници тази година?

Избери отговор!
Край