Седмичен не!хороскоп: 22.11 - 28.11

Nov 22, 2021     beasta     4613
Овен - Почти стигате до бой с човек, който не е гласувал по същия начин като вас.  Единствено това, че сте кекави като сварена скарида, ви спира да се впуснете в ръкопашна битка.

  Телец - Организирате избори за домоуправител в блока, за да участвате на поне още едни избори тази година, където се избира между полуприемливи кандидати, а хората гласуват по симпатичност.

  Близнаци - Канят ви на романтична шопинг разходка в Турция, но само защото лирата се е сринала и фалшив анцуг Найк излиза на същите пари като кутия цигари. 
  Рак - Не сте сигурни дали сте си пратили детето на детска градина или по-скоро на някакъв клон на уханска лаборатория за заразни вируси.

  Лъв - Цяла седмица си тананикате песен на Тони Стораро, което ви подбива малко самочувствието на интелектуалец, но пък ви развеселява и отваря глътка, така че сте окей. 

  Дева - Подавате молба за телесна повреда от името на проф. Герджиков, защото такъв бой отнесе от Радев, че чак  ви е жал.

  Везни - Ако фирмата, за която работите, знаеше колко часове прекарвате в разглеждане не промоции от черните петъци, най-вероятно щеше да ви даде бонус, за да не се занимавате с глупости в работно време.  

  Скорпион - Нарочно не си купувате банани и мандарини сега, ами ще чакате Нова година, защото това ви е спомен, с изживяването на който можете да се връщате в младостта. 
  Стрелец - Отсега си купувате шаран за Никулден, за да не ви цакат с парите, но понеже не знаете как да го съхраните дотогава, го слагате в леген с вода в средата на хола и стискате палци.

  Козирог - В петък лъжете, че не се чувствате добре и ще започнете по-късно работа, докато всъщност си търсите ютия на най-офертна цена.

  Водолей - Имате спешна нужда от здравословен режим на хранене, но пък от друга страна вече са пуснали коледните сладки в Лидъл и не мислите, че трябва да ги изпускате.


Риби - Купувате си шумопотискащи слушалки, без да чакате Коледа, защото половинката ви всяка нощ пуска дъскорезницата и вие не можете да спите, освен ако не се натряскате с алкохол.

Празнувате ли cyber monday?

Избери отговор!
Край