Седмичен не!хороскоп: 09.05 - 15.05

May 9, 2016     zhelyo     12163
Бъдещето ви не е светло, но и вие сте малко мургави, така че всичко е топ. Вижте какво ви очаква:


Овен - От списание Форбс се свързват с вас, понеже ще правят репортаж за бедни и не много умни хора, които въпреки себе си съществуват.


Телец - Единствената причина да не сте председател на БСП в момента е, че не можете да се справите с изпиването на количествата алкохол, които тази позиция изисква.
Близнаци - Ще се чувствате като Дерек Чисора след мач с Кобрата, ще ви боли, ще ви е лошо и ще търсите майка си.


Рак - Иска ви се да изядете веган, за да покажете на съсловието, че месото не е толкова лошо нещо.


Лъв -  Понякога ви се иска да се пробвате като стрелочник, но ви спира това, че не знаете какво означава това.


Дева - Сериозно се замисляте за отслабване, после обаче си мислите за хапване на торта и избирате по-лесното и постижимо от двете неща.


Везни - Оправдавате шумното си отделяне на газове с това, че не можете да преработвате храната, съквартирантите ви обаче ви оставят да умрете от глад.
Скорпион - Съжалявате, че навремето не научихте руски, сега пиете водка и не можете да запеете с цяло гърло песните на Любэ.


Стрелец - Родителите ви ви информират, че ако приличахте на Николета Лозанова визуално или пък ментално, щяха да са ви пребили с дървен кол.


Козирог - Чудите се дали да не зарежете всичко, да си купите мотор и да избягате, после се сещате, че с българските пътища няма да стигнете далеч и си купувате бира, бахур и тоалетна хартия.


Водолей - Сигурни сте, че ако гледате достатъчно отегчено през прозореца на транспортното средство, с което ходите на работа, ще се телепортирате във вселена, където няма да ви се налага да работите.


Риби -  Прекарвате седмицата в ходене по магазините за намалени след Великден шоколадови зайци на Lindt.
beasta

Животът ви поднася бомбони. Какво правите?

Избери отговор!
Край