Седмичен не!хороскоп: 27.10 - 02.11

Oct 27, 2014     zhelyo     6035
Студено е, спрете да се бръснете и подстригвате, и без това имате физиономия на кокер шпаньол - на тях им отива окосмение. Хайде вижте какво ви очаква в последната седмица на октомври или чуйте по БНР Видин, където присъствието на Иван Костов е цензурирано до определението "вегетарианец":


Овен - Снимате се с възрастен циганин до кофа за боклук, качвате снимката във фейсбук и пишете, че сте се засекли с Морган Фрийман.


Телец - Ще се смалите с 10 сантиметра, не е ясно точно кои части на тялото ще бъдат засегнати, така че бъдете внимателни и стискайте палци да не е най-милото.
Близнаци - Иска ви се да направите нещо напълно безсмислено, което никога да не доведе до някакъв резултат - подавате жалба в полицията.


Рак – Щастливи сте, че не се подадохте на метросексуалната мода и сега имате плътен кожух от окосмение.


Лъв - Противно на препоръките, не напускате метрото при последната му спирка, в следствие на което потегляте в неизвестна посока и никой повече не чува нищо за вас.


Дева - Винаги сте си мечтали за необичайно събитие в живота ви - ето го: котката ви ще роди близнаци, които потресаващо приличат на Коко Динев.


Везни - Теглите огромен кредит с надеждата, че банката ще фалира и няма да се наложи да го връщате, отказват ви с причина, че майка ви не е трудноподвижна собственичка на медии.
Скорпион - Тестостеронът ви в кръвта е завишен, решавате да предприемете нещо радикално - купувате си розова тениска и се записвате на ориенталски танци.


Стрелец - Радвате се, че идва Хелолуин, понеже е единственият ден, в който изглеждате приемливо.


Козирог - Искате да отидете в някое село, за да си починете от лудницата в града, но прибирайки се от работа, се сещате, че по-голямо село от квартала ви, трудно ще намерите.


Водолей - Щастливи сте, че навън е студено, защото вече може да не използвате дезодорант, да си миришете на туршия и това да е приемливо.


Риби - Правите трик, с който получавате бонбони, а този път дори не се налага да си сваляте дрехите!
beasta

Каква зодия е Плутон?

Избери отговор!
Край