За Европредседателството: 70% от територията на НДК вече е тоалетни за всичките полове

Nov 20, 2017     zhelyo     3437
ЕВРОПА ИДЕ - Ремонтът на НДК е на практика успешно завършен, предаде вече неясно кой, на когото премиерът е възложил да следи замазването и полагането на мокет.

Впечатление прави, че 2/3 от Националния дворец на културата вече са тоалетни, тъй като освен тези за мъже и жени, има тоалетни за трети пол, четвърти пол, всички до деветнайсети пол, за деца, за деца с алтернативни форми на уриниране, както и за извънземни, ако изненадващо дойдат.

Припомняме още, че в зданието бяха монтирани джендър-неутрални ескалатори, които не се движат в никоя посока, за да не накърнят нечие достойнство. Те струваха по 7 милиона евро на стъпало.
По този начин след едва 40 милиарда лева НДК бе стегнат, въпреки че и допреди ремонта беше най-хубавият културен дворец в Европа поради това, че другите страни не са дорасли за такова нещо в столиците си.

Междувременно стана ясно, че в х-л Маринела, където ще спят еврозаседателите и гостите на Европредседателството, килимите са изтупани, чаршафите са изгладени и фойерверките за вечерния шум са заредени.

Каква е тоалетната за вас?

Избери отговор!
Край