Тръмп и Цачева - един и същи човек (доказателство)

Oct 17, 2016     zhelyo     9263
ИНСТИТУТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА ИЗКУСТВАТА - Незадълбочен и напълно лишен от логика докторат бе защитен тези дни от известен писател на еротична поезия за деца. В текста „Тръмп и Цачева: първичност и единност на образа“ авторът направи безотговорното и скандално разкритие, което мина като досадна муха пред отегчените погледи на професорите от Института.


Единственият аргумент на докторанта се намира в анализа на русата коса: чрез референция към „Професия блондинка“ авторът срутва границата между полове, континенти и език, кристализирайки истината, че специфичния откъм присъствие интелект и русите корени са достатъчни за каквото и да било, а именно – политика.


Останалите 312 страници от доктората са приложения под формата на илюстрации, снимки и скици на Тръмп и Цачева, целящи читателят сам да прозре истината и да види приликата в грубоватото и сбръчкано лице, наподобяващата и в двата случая перука коса, липсата на собствена мисъл в погледа и забавната за целокупния Интернет липса на фотогеничност.
Не очакваме коментара на Цачева и Тръмп към разкритието, тъй като двамата едва ли знаят за съществуването един на друг, въпреки че според автора са един и същи човек.


„Въпросът придобива философско, политическо и научно значение от глобална величина, който не съм сигурен, че аз, като поет, бих могъл да обясня напълно“, коментира младият доктор по изкуствознание, снемайки от крехките си плещи непосилния товар на разкритието.


The cat nail

Кой кого е?

Избери отговор!
Край