САЩ пуска платена опция за българи да попаднат в списъка Магнитски

Feb 16, 2023     zhelyo     2958
ФОЛОУ ЕНД СЪБСКРАЙБ - Правителството на Съединените американски щати зарадва българите с допълнителна опция да попаднат в списъка Магнитски.

Списъкът със санкционирани лица по глобалния закон ще може да се допълва от самите тях срещу абонаментна сума, така че да не бъдат гледани с недоверие в социалните си кръгове и още повече - да не ги помисли някой за бедни или, недай си Боже, честни.

"Ми не е нормално без съд и присъда да вписват едни хора, а други да ни изолират. Ние тарикати ли сме или лукови глáви?" - възмутен бе човек, присвоил милиони и ощетил със стотици милиони българския данъкоплатец, но не получил очакваното признание от янките.
Вече има над 1200 заявки от българи, готови да платят по $7 500 месечна такса, за да попаднат в списъка Магнитски и да получат синьо тикче към профила си, че са потвърдени участници в каймака на българската корупция.

По този начин за първи път абонаметна американска услуга ще бъде достъпна първоначално само в България, а не както досега - да се чака с месеци и дори с години, за да може и родни потребители да се възползват.

Бихте ли се съскрайбнали?

Избери отговор!
Край